Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 04/23/99

Persbericht 23 april 1999/

Berichten uit Eindhoven
Eindhoven: Verdachte schietpartij meldt zich

Op vrijdag, even na middernacht, heeft de 34-jarige Eindhovenaar die verdacht wordt van de schietpartij op de Joost de Momperstraat op donderdag 22 april, zich gemeld op het hoofd-bureau van politie aan de Mathildelaan. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Mannen kochten kleding met gestolen pasjes Op de Europalaan is donderdagavond om 20.10 uur een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man had twee plastic tassen met nieuwe sportkleding bij zich. Hij vertelde de kleding, met een waarde van ruim f 700,= gekocht te hebben. Hij zou be-taald hebben met een pasje. Hij liet twee pasjes zien. Bij controle bleek dat deze pasjes diezelfde dag waren gestolen in een gezondheidscentrum in Stratum. De man vertelde hulp gehad te hebben van een35-jarige Eindhovenaar. Deze is om 22.30 uur in een woning aan de Brugmanstraat aangehouden. Beide verdachten zijn ingesloten.

Eindhoven: Onder invloed
§ Op de Fuutlaan is vrijdag om 2.30 uur een 23-jarige Eindhovense automobilist aangehouden. De man had gedronken. Hij blies 0,75?. Hij kreeg een rijverbod van twee uren. Hij kreeg geen transactie aangeboden en zijn rijbewijs wordt ingenomen omdat hij in de afgelopen vijf jaar al vijf maal is aangehouden voor het rijden onder invloed. § Een 41-jarige Eindhovenaar is om 0.40 uur op de Heezerweg bekeurd. De uitslag van zijn ademanalyse was 0,75?. Hij kreeg een boete van f 390,=. Zijn rijverbod duurde twee uur.

Eindhoven: Auto gestolen
Vanaf het parkeerterrein aan de Keizersgracht is donderdagavond een rode Porsche 944 met het kenteken HN-ZL-84 gestolen.

Helmond: Jongen aangehouden
Op het Admiraal de Ruyterplein is donderdagavond om 23.40 uur een 18-jarige Helmonder aangehouden. De jongen viel, samen met twee andere jongens en een meisje, de bewoner van een van de woningen aan het plein lastig. De 18-jarige jongen zou met de bewoner een conflict hebben. De jongen wilde na vordering niet weg gaan. Hij is aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel of vordering. De jongen mocht na verhoor weer naar huis.

Helmond: Auto gestolen
Vanaf het Rakthof is in de nacht van donderdag op vrijdag een zwarte BMW 320I coupe met het kenteken FS-PZ-80 gestolen.

Uitgever werft advertenties voor uitgave van de drie hulpdiensten In de komende weken kunnen bedrijven in Zuidoost Brabant door uitgever Sypro Media uit Zutphen benaderd worden om een advertentie te plaatsen in een uitgave van de politie Brabant Zuid-Oost, de Regionale Brandweer en de GGD's Eindhoven en Zuidoost-Brabant.

Deze uitgave, Veiligheidswijzer 1999/2000, verschijnt in augustus en wordt in Zuidoost Brabant huis-aan-huis verspreid. De drie hulpdiensten hebben Sypro Media opdracht gegeven advertenties voor deze uitgave te werven. Sypro Media is te bereiken op 0575 582920 of fax: 0575 562901.

In de Veiligheidswijzer 1999/2000 is een 'bewaarboekje' waarin veel informatie staat over de drie hulpdiensten in deze regio. De Veiligheidswijzer 1999/2000 wordt in edities uitgegeven, zodat in iedere uitgave plaatselijke informatie staat.
De Veiligheidswijzer 1999/2000 komt voort uit de Politiewijzer die in voorgaande jaren door de politie Brabant Zuid-Oost werd uitgegeven.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost Eindhoven '
Lees ook