Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 04/15/99

Persberichten 15 april 1999/

Politieberichten uit Eindhoven
Eindhoven: Onder invloed

Donderdagmorgen om 2.40 uur een 24-jarige Eindhovenaar aangehouden die ondervloed van drank op de Ennemaborg in Eindhoven in zijn auto reed. De man blies bij de ademtest 1,7 pro mille. De man moest zijn rijbewijs inleveren en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Beroving mislukt
Een poging om een 31-jarige Eindhovenaar te beroven is woensdagavond rond 21.15 uur op niets uitgedraaid.
De Eindhovenaar ging geld pinnen bij een automaat aan de Jeroen Boschlaan. Toen de Eindhovenaar zijn pasje in de automaat had zitten stond er ineens een jongen achter hem die geld van het slachtoffer eiste. Om zijn woorden kracht bij te zetten opende de jongen zijn jas en toonde zo een pistool dat achter zijn broekband zat. Het slachtoffer raakte hiervan niet echt onder de indruk en zei tegen de jongen dat hij niet pinde. De jongen liet toen nog een keer het pistool zien maar het slachtoffer pakte zijn pasje uit de automaat en liep aan. De dader stapte toen ook op en liep weg in de richting van de Hugo van der Goeslaan. De overvaller is een jongen van tussen de 16 en 18 jaar oud, ongeveer 1.65 meter groot. Hij had een licht en kort kapsel en hij droeg een grijs baseballpetje met een onbekende tekst.

Eindhoven: Fietsendieven aangehouden
Donderdagmorgen rond 05.30 uur zijn door de politie op het Stationsplein twee mannen aangehouden. Surveillerende agenten zagen dat de twee, een 23-jarige man uit Milaan en een 21-jarige Amsterdammer allebei een fiets uit de fietsenstalling pakten en die op hun schouder meesjouwden. Al snel bleek dat de twee de fietsen gestolen hadden. De twee zijn ingesloten.

Eindhoven: Vermiste jongen terecht
De sinds zaterdag 10 april vermiste Bart Koolen is woensdagavond door de politie in Eindhoven aangetroffen. De jongen was van huis weggelopen en had tijdelijk elders onderdak gevonden. De jongen is aan zijn ouders overgedragen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost Eindhoven '
Lees ook