Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 04/20/99

Persbericht 20 april 1999/

Berichten uit Eindhoven
Eindhoven: Man weigert te betalen

Dinsdagmorgen om 08.00 uur is door de politie in een hotel aan de Vestdijk een 29-jarige man uit Breda aangehouden. De man sloot vanmorgen in de ontbijtzaal aan bij de rij gasten. Nadat hij zich het ontbijt goed had laten smaken, weigerde hij zijn rekening te voldoen. Hij verklaarde geen geld te hebben. Tegenover de politie liet de man weten deze handelswijze te zien als een normale aanvulling op zijn uitkering. Tegen de man, die dit vaker doet, wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Auto gestolen bij woninginbraak
Dinsdagmorgen rond 02.00 uur hebben onbekenden ingebroken in een woning aan de Ulenpas in Eindhoven. Een raam van het kantoorgedeelte van de woning werd opengebroken. Binnen vonden de inbrekers de autosleutels van de op de oprit geparkeerde Jaguar XJ 8 Executive met het kenteken TX-SH-42. Ze gingen er met de auto vandoor.

Eindhoven: Brandstichting
Op de Boschdijk brak dinsdagmorgen om 0.15 uur brand uit in een geparkeerde vrachtauto. Uit het onderzoek van brandweer en politie bleek dat iemand het dekzeil in brand heeft gestoken. De brandweer had de brand snel onder controle waardoor de schade beperkt bleef.

Eindhoven: Onder invloed
Maandagavond om 23.00 uur werd op de Dr. Schaepmanlaan bij een 44-jarige Eindhovense automobiliste alcoholgebruik geconstateerd. Uit de ademtest kwam naar voren dat de vrouw bijna vier maal de toegestane hoeveel alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs is ingevorderd en tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Aanranding
Maandagavond rond 22.20 uur werd op de Claralaan een 27-jarige vrouw uit Eindhoven lastig gevallen en aangerand door een onbekende jongen. De vrouw was met de fiets van haar werk op weg naar huis. Op de Claralaan passeerde de vrouw een jongen van rond de 17 jaar. De knaap pakte de bagagedrager van haar fiets vast en eiste dat de vrouw hem naar huis zou brengen. Hij dreigde met woorden de vrouw te verkrachten. De jongen betastte de vrouw onzedelijk waarop zij zich losrukte en weg kon komen. De politie stelt een onderzoek in.

Eindhoven: Vals geld
Dinsdagmorgen is door de politie van Tongelre een 37-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden . Hij wordt verdacht betrokken te zijn bij de vervaardiging en uitgifte van vals geld. De man is de 10e verdachte die de politie in deze zaak arresteert. De politie verwacht de komende tijd nog meer aanhoudingen te verrichten in deze zaak. Van de 10 verdachten zijn er nog drie die in voorlopige hechtenis zitten. De anderen zijn na hun in verzekeringstelling in vrijheid gesteld. Verdere informatie vindt u in het persbericht van 6 april j.l.

Eindhoven : Autodiefstal
Dinsdagmorgen werd in de Twickel een zwarte Fiat Panda met het kenteken XH-16-Fr gestolen.
In de Hudsonlaan verdween in de nacht van maandag op dinsdag een blauwe Volkswagen Golf met het kenteken XS-17-LL.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost Eindhoven '
Lees ook