Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 12/04/99

Persberichten 12 april 1999/

Berichten uit Eindhoven
Eindhoven: Motoren gestolen

Vanaf de Colenbranderstraat is in de nacht van zaterdag op zondag een rode Kawasaki VN800 Classic met het kenteken MX-38-DK gestolen. De motor heeft een waarde van ongeveer f 18.000,=
Op de Stratumsedijk verdween maandagmorgen een grijze Yamaha XT550 met het kenteken MD-28-ZB.

Eindhoven: Agressieve buurvrouw aangehouden
Zondagavond om 20.10 uur is in haar woning aan de Van Thienenlaan een 46-jarige Eindhovense vrouw aangehouden. Zij was eerder die dag bij haar 52-jarige bovenbuurvrouw aan de deur geweest en had haar zonder enige aanleiding in het gezicht geslagen. Zij had daarbij waarschijnlijk een mesje in haar hand, waardoor het slachtoffer een klein snijwondje in het gezicht had. De verdachte wilde de deur van haar woning niet open maken, waarna de deur is opengebroken. In de woning was een pitbull die door leden van de hondenbrigade is opgevangen. De vrouw is voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Jongen in elkaar geslagen
Op de Garnichweg is zondagavond rond 21.00 uur een 15-jarige Eindhovense jongen mishandeld door enkele mannen. De jongen kwam thuis en zag een auto met twee mannen staan. Deze mannen keken nogal opvallend naar hem. Toen hij vroeg of er iets was stapten de twee mannen uit en er stopte een tweede auto waar ook twee mannen uit kwamen. De jongen kreeg enkele klappen en kopstoten in het gezicht, waardoor zijn neus mogelijk gebroken is. De mannen vertrokken na de mishandeling. Er wordt een onderzoek ingesteld.

Eindhoven: Man vernielt auto schoonmoeder
In zijn woning aan de Zebrastraat is maandag om 0.25 uur een 24-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man had even daarvoor de Opel Kadett van zijn schoonmoeder vernield. De ruiten waren ingeslagen, de banden lek gestoken en de buitenspiegels lagen meters van de auto vandaan. De man is voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Etalageruit ingegooid
Maandagmorgen om 1.50 uur is op de Vlasserstraat een 53-jarige Eindhovenaar aan-gehouden. Even daarvoor was bij een woninginrichter aan de Generaal Coenderslaan een etalageruit ingegooid. Getuigen hadden gezien dat dit door twee mannen gedaan was. Een van die mannen droeg een lichte jas. De 53-jarige verdachte droeg zo'n jas en werd in de buurt aangetroffen. Het is niet bekend of er iets uit de winkel is meegenomen. De man is ingesloten voor onderzoek.

Eindhoven: Diefstal auto's
In de Generaal Cronjestraat is in de nacht van zondag op maandag een goudkleurige Opel Rekord met het kenteken LX-55-LX gestolen. In de Cavallilaan werd zondagmiddag een groene Mini 1000E met het kenteken NX-11-NT gestolen.

Informatie: Tini Gilsing/ Pieter van Hoof, tel. 040 2330960

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost Eindhoven '
Lees ook