Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 4-04-2000 2e persbericht 4 april 2000

berichten uit de regio

Eindhoven: Tasjesroof
Aan de Imkerstraat is dinsdag rond 11.00 uur de tas van een 71-jarige Eindhovense geroofd. Een vrouw vroeg haar hoe laat de bus zou komen. Die trok de tas van een rollator (loopwagentje) die het slachtoffer bij zich had. De tas werd later leeg in het struikgewas teruggevonden.
Eindhoven: Zakkenrollerij
Aan de Markt is dinsdag rond 11.15 uur de portemonnee van een 70-jarige Eindhovense uit de tas gerold. De vrouw mist ongeveer fl. 50,-, een aantal pasjes en een sleutelbos.

Helmond: GSM geroofd
Op de Kegelbaan is dinsdag om 10.00 uur van een 17-jarige Helmonder de GSM geroofd. De jongen stond te bellen toen twee jongens op een scooter voorbij kwamen. De telefoon werd door een van hen uit zijn hand gegrist.

Gerwen: Inbraak in woning
Aan de Heilig Kruisgildelaan is ingebroken in een woning. Aan de achterzijde is de deur opengebroken. Er is nog niet bekend wat vermist is.

Best: Snelheidscontrole
Aan de Oirschotseweg zijn dinsdag van 10.30 tot 12.00 uur 390 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Acht voorbijgangers reden boven de toegestane 50 km per uur. De snelste was 75 km per uur.
Luyksgestel: Oplichting
Een 58-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is dinsdag aangehouden voor oplichting. De man had enkele nachten doorgebracht in een hotel aan de Rijt en kon de rekening niet betalen. De gewaarschuwde politie heeft de man meegenomen naar het bureau. Hij blijkt in o.a. de omgeving van Rotterdam soortgelijke acties te hebben ondernomen.

Bladel: Snelheidscontrole
Aan de P.G. Ballingslaan is van 10.30 tot 12.30 uur op snelheid gecontroleerd met de lasergun. Zes voorbijgangers kregen een bekeuring. De hoogst gemeten snelheid was 75 km per uur op deze weg waar 50 gereden mag worden.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost Eindhoven '
Lees ook