Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond e.o. 09/29/99

Persberichten 29 september 1999/

Politieberichten

Eindhoven: Alcoholverbod
Op woensdagmiddag om 15.10 uur is op de Kerkstraat een 30- jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij zat daar bier te drinken op een plaats waar het volgens de Algemene Politie Verordening verboden is. Hij kreeg een proces-verbaal.

Eindhoven: Verkeerscontrole
Op woensdagmiddag is er op de Aalsterweg een verkeerscontrole gehouden. In verband met wegwerkzaamheden zijn daar tijdelijke verkeersmaatregelen genomen. 23 automobilisten zijn bekeurd, daar zij het gebod om de aangegeven rijrichting te volgen negeerden. De automobilisten reden in plaats van linksaf de Stratumsedijk, rechtsaf de Leenderweg op.

Someren: Snelheidscontrole
Op woensdagmiddag tussen 15.30 uur en 16.30 uur is er op de Witvrouwenbergweg een snelheidscontrole gehouden. 307 voertuigen zijn gecontroleerd. 91 automobilisten reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 93 km/u.

Helmond: Brand
Woensdagmiddag omstreeks 17.20 uur brak er brand uit aan de achterzijde van een winkel-pand aan de Heistraat. Enkele stukken afvalhout, die tegen de achterdeur waren geplaatst, zijn door een onbekende in brand gestoken. Een kordate klant die de brand zag, pakte een brandblusser uit de winkel en bluste de brand. Het kozijn en de achterdeuren zijn door de brand totaal vernield.

Helmond: Autobrand
Woensdagmiddag omstreeks 17.40 uur brandde een auto op de Houtsdonk gedeeltelijk uit. Een 30- jarige automobilist uit Helmond die daar reed bemerkte dat het dashboard van zijn auto in brand stond. Hij stopte direct en stapte uit. De ter plaatse gekomen brandweer bluste de brand. De auto brandde aan de voorzijde (motorgedeelte) geheel uit. Vermoedelijk was de brand ontstaan door kortsluiting

Helmond: Crossmotor in brand
Woensdagavond omstreeks 18.00 uur heeft de brandweer op het Twentehof een off the roadmotor geblust. De motor brandde volledig uit en kon naar de sloop. De oorzaak van de brand is onbekend.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost Helmond e.o. '
Lees ook