Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond 04/26/99

Persberichten 26 april 1999/

Politieberichten uit Helmond
Helmond: Ongeval

Een 23-jarige Helmonder is zondag 25 april, omstreeks 19.45 uur, gewond geraakt bij een ongeval op de Pastoor van Leeuwenstraat. De man zat in de auto bij een 23-jarige Helmondse. Na een woordenwisseling wilde de man de auto verlaten. De vrouw reed daarop weg. De man zat echter nog met zijn jas vast aan de auto. Toen de bestuurster vanaf de Pastoor van Leeuwenstraat de Molenstraat inreed, kwam zij in botsing met een andere auto. De 23-jarige man wist zich toen los te maken van de auto. Voor verwondingen aan zijn arm is de man op de EHBO behandeld.
Bij het verkeersongeval onstond enkel materiële schade.

Helmond: Verkeersongeval met letsel
Zondagavond omstreeks 21.50 uur, is een 58-jarige automobilist uit Helmond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Houtsestraat. De man reed met zijn auto tegen een vrachtauto die dwars over de rijbaan stond om een inrit in te kunnen rijden. Het slachtoffer raakte gewond in zijn gelaat. De 36-jarige vrachtautochauffeur, afkomstig uit Helmond, bleef ongedeerd.

Helmond: Onverzekerde auto is betrokken bij verkeersongeval Vanmorgen heeft omstreeks 07.15 uur op de kruising Nachtegaallaan / Ruusbroeclaan / Reigerlaan, een verkeersongeval, plaatsgevonden. Een 28-jarige Helmonder reed, komende vanaf de Nachtegaallaan, de kruising op, terwijl het verkeerslicht voor hem op rood stond. Op de kruising botste hij tegen een andere personenauto, bestuurd door een 38-jarige inwoner van Son. Het voertuig van de Helmonder is bij het ongeval geheel vernield. Het andere voertuig raakte zwaar beschadigd. Deze auto kwam door de klap, op de zijkant tot stilstand in de wegberm. Er raakte niemand gewond. Tegen de Helmonder wordt voor de diverse feiten, proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Diefstal uit nieuwbouw
Vanmorgen omstreeks 07.00 uur, bleek dat er uit een nieuwbouw woning aan de Sandenburglaan, twee hete luchtkanonnen waren gestolen. Om binnen te komen is een ruit van de woning ingeslagen. De kanonnen hebben ieder een waarde van 2500 gulden.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost Helmond '
Lees ook