Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Laarbeek 06/30/99

Persberichten 30 juni 1999/

Politieberichten

AARLE-RIXTEL:
Op dinsdagmiddag 29 juni, kort na 15.00 uur, vond een eenzijdig verkeers-ongeval plaats op de Helmondseweg in Aarle-Rixtel. Een 48-jarige inwoonster van Nuenen reed met haar personenauto in de richting van Helmond. Zij week van haar rechte lijn af en kwam op de voor haar linkerweghelft terecht. Tijdens het remmen botste zij eerst tegen een middengeleider op een vluchtheuvel en kwam vervolgens met haar auto in het struikgewas aan de linkerzijde van de weg terecht. Een medepassagiere uit Lieshout werd lichtgewond naar het ziekenhuis in Helmond overgebracht. De auto van de Nuenense werd zwaar beschadigd weggetakeld.

BEEK&DONK:
Dinsdagavond 29 juni, rond 20.45 uur, vond een aanrijding plaats op de Heereindsestraat in Beek&Donk.
Een 21-jarige inwoner van Aarle-Rixtel week naar links uit, omdat rechts van hem een aantal pionnen op het wegdek stonden, welke daar waren geplaatst in verband met snoeiwerkzaamheden aan een heg. Uit tegengestelde richting kwam op dat moment een personenauto, bestuurd door een 38-jarige inwoner van Beek&Donk. Ondanks krachtig remmen kon een frontale botsing niet meer worden voorkomen. De beide personenauto's werden zwaar beschadigd weggetakeld.

AARLE-RIXTEL:
in de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 juni werd in Aarle-Rixtel van een in het water van de Zuid-Willemsvaart, nabij de Julianabrug, liggende boot een buitenboordmotor en een zonnepaneel weggenomen. De buitenboordmotor werd van een ketting losgeknipt. De politie wil graag contact met getuigen die die bewuste nacht iets bijzonders bij die boot hebben gezien. Telefoon politie Gemert-Laarbeek: 0492-391200.

GEMERT:
Een 43-jarige inwoonster van Boekel werd op woensdagochtend 30 juni in een winkel aan de Nieuwstraat in Gemert betrapt op het stelen van wat huishoudelijke artikel twv ongeveer F. 18,00. Zij werd aan de politie overgedragen. Na verhoor kon zij het politiebureau verlaten met een opgelegde boete van F. 240,00.

GEMERT:
op woensdag 30 juni, omstreeks 10.45 uur, vond een aanrijding plaats op de Zandstraat in Gemert. Een 23-jarige inwoner van Cuijk reed met zijn vrachtauto vanuit de Nijverheidsweg de Zandstraat op. Hij kwam hierbij in botsing met een over de Zandstraat rijdende personenauto, bestuurd door een 18-jarige inwoner van Elsendorp. Het bleef gelukkig bij materiele schade.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost Laarbeek '
Lees ook