Capelle a/d IJssel


Politie-berichten

Dronken automobilist
Capelle aan den IJssel - 11 febrari 1999 - Een 29-jarige Capellenaar werd woensdagavond rond half negen op de Wilgenhoek aangehouden omdat de man met alcohol op in zijn auto reed. Op het politie werd een blaasproef afgenomen die uitwees dat de man ver boven het toegestane promillage van 0,5 zat. Een bekeuring van 900 gulden was het resultaat.

Auto gestolen
Capelle aan den IJssel - 11 febrari 1999 - Onbekenden hebben woensdagmiddag vanaf een parkeerplaats nabij het IJssellandziekenhuis aan de Prins Constantijnweg een personenauto gestolen. Op de parkeerplek werd door de 22-jarige gedupeerde Rotterdamse alleen nog het slot van het portier teruggevonden.

Diefstal van benzine
Capelle aan den IJssel - 9 febrari 1999 - Onbekenden hebben maandag ongeveer twintig liter benzine uit een auto gestolen, welke geparkeerd stond aan de Kievitlaan. Om de benzine uit de benzinetank van de auto te kunnen krijgen verbraken zij de tankdop en maakten een gat aan de onderzijde van de tank waardoor de benzine eruit kon lopen. De gedupeerde 26-jarige Capelse zal haar auto eerst moeten laten repareren voordat er weer getankt kan worden.

Deel: ' Politiebericht Capelle a/d IJssel - 1283 '
Lees ook