Capelle a/d IJssel


Politie-berichten

Rijden onder invloed
Capelle aan den IJssel - 16 april 1999 - Een 42-jarige automobilist uit Krimpen aan den IJssel werd in de nacht van donderdag op vrijdag op de Capelseweg aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol met zijn auto in de slip was geraakt en in de struiken te hoogte van de woningen aan de Jasmijnsingel tot stilstand was gekomen. De verdachte werd naar het politiebureau vervoerd waar een blaastest werd afgenomen. Op basis van deze uitslag moest de man zijn rijbewijs inleveren. De auto van de verdachte werd uit de struiken getakeld en vervoerd naar de woning van de verdachte. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Graffiti
Capelle aan den IJssel - 13 april 1999 - Onbekenden hebben afgelopen dagen verschillende graffitileuzen aangebracht op muren van een school aan de Lijstersingel. Ook op de Capelseweg, in de tunnel ter hoogte van de Hoofdweg, werden eveneens leuzen aangetroffen. De muren worden opnieuw schoongemaakt. Een onderzoek naar de identiteit van de spuiters wordt ingesteld.

Openbare dronkenschap
Capelle aan den IJssel - 13 april 1999 - Een 32-jarige Capellenaar werd maandagavond rond zeven uur door agenten aangetroffen in de Blinkerttunnel. De man bleek zo dronken dat hij niet meer kon fietsen. De man werd door de hulpvaardige agenten thuis afgeleverd.

Deel: ' Politiebericht Capelle a/d IJssel - 1452 '
Lees ook