Capelle a/d IJssel


Politie-berichten

Auto ramt verkeerszuil
Capelle aan den IJssel - 24 november 1999 - Een onbekende bestuurder verleende dinsdagmiddag rond half vier geen voorrang aan een 40-jarige man uit Capelle aan den IJssel. Teneinde een aanrijding te voorkomen, week de Capellenaar uit en ramde zo een verkeerszuil. Het voertuig van de man liep beschadigingen op aan de zij- en voorkant; er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Diefstal aanhangwagen
Capelle aan den IJssel - 23 november 1999 - Dinsdagnacht werd omstreeks tien over twee, vanaf de Capelseweg een aanhangwagen ontvreemd. De aanhangwagen werd door vermoedelijk nog twee onbekende mannen, achter een auto gekoppeld. Door een oplettende getuige werd een achtervolging ingesteld, echter ter hoogte an het Kralingseplein raakte de getuige de verdachten kwijt. Later in de nacht werd de aanhangwagen aangetroffen op de Rijksweg A16.

Gestolen auto aangetroffen
Capelle aan den IJssel - 23 november 1999 - Twee Rotterdammers in de leeftijd van 21- en 23 jaar, werden dinsdagnacht rond de klok van een uur, tijdens een controle, aangehouden op de Beethovenlaan. De beide mannen, reden in een personenauto, waarvan de verlichting defect was. Tijdens het nader onderzoek dat aan de auto werd uitgevoerd bleek, dat de auto in oktober ontvreemd was. De beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor.

Deel: ' Politiebericht Capelle a/d IJssel - 1476 '
Lees ook