Capelle a/d IJssel


Politie-berichten

Pizzabezorger beroofd
Capelle aan den IJssel - 20 september 1999 - vrijdagavond laat omstreeks kwart over elf werd op de kruising Operalaan/Aida een 18-jarige pizzabezorger, afkomstig uit Capelle aan den IJssel beroofd. Het slachtoffer werd belaagd door twee mannen. Een van hen zette een mes tegen zijn buik en eiste geld. Hierop moest de bezorger zijn portemonnee afgeven. De twee mannen gingen er hierna vandoor.

Getuigen gezocht
Capelle aan den IJssel - 14 september 1999 - De afdeling Jeugd en Zedenzaken van het district Oost is een onderzoek gestart naar een jongeman die vermoedelijk reeds enkele keren passerende vrouwen op straat van achteren vastgrijpt en hen daarbij onzedelijk betast. Zo pakte de onbekende jongeman woensdag 8 september jl. op de Poortmolen in Capelle aan den IJssel een 31-jarige vrouw van achteren vast en betastte haar. Het slachtoffer gaf de jongen een klap met haar tas waarna hij wegliep.
Het vermoeden bestaat dat de jongeman dit vaker heeft gedaan. Van dit voorval was een getuige, die stond te wachten nabij het IJssellandziekenhuis. Deze man heeft even met het slachtoffer gesproken en heeft samen met haar de omgeving afgezocht. De politie is op zoek naar deze getuige. Hij kan contact opnemen met telefoonnummer 010-2745886. Indien er andere mensen zijn die informatie hebben over andere feiten, dan kunnen zij eveneens met de politie contact opnemen op hetzelfde nummer.

Deel: ' Politiebericht Capelle a/d IJssel - 1546 '
Lees ook