Capelle a/d IJssel


Politie-berichten

Getuigen gezocht
Capelle aan den IJssel - 14 september 1999 - De afdeling Jeugd en Zedenzaken van het district Oost is een onderzoek gestart naar een jongeman die vermoedelijk reeds enkele keren passerende vrouwen op straat van achteren vastgrijpt en hen daarbij onzedelijk betast. Zo pakte de onbekende jongeman woensdag 8 september jl. op de Poortmolen in Capelle aan den IJssel een 31-jarige vrouw van achteren vast en betastte haar. Het slachtoffer gaf de jongen een klap met haar tas waarna hij wegliep.
Het vermoeden bestaat dat de jongeman dit vaker heeft gedaan. Van dit voorval was een getuige, die stond te wachten nabij het IJssellandziekenhuis. Deze man heeft even met het slachtoffer gesproken en heeft samen met haar de omgeving afgezocht. De politie is op zoek naar deze getuige. Hij kan contact opnemen met telefoonnummer 010-2745886. Indien er andere mensen zijn die informatie hebben over andere feiten, dan kunnen zij eveneens met de politie contact opnemen op hetzelfde nummer.

Mishandeling
Capelle aan den IJssel - 13 september 1999 - Een 41-jarige Capellenaar werd zondagochtend rond negen uur op de Savanne aangehouden nadat uit onderzoek was gebleken dat de man op de Klaas Klinkertkade een daar lopende 53-jarige Capelse vrouw, zonder enige aanleiding, had geslagen. Ook had hij de hond van de vriendin van het slachtoffer een schop gegeven. Hierna was de man weggelopen. De beide slachtoffers hebben aangifte gedaan. De man werd naar het bureau vervoerd waar hij werd ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Capelle a/d IJssel - 1645 '
Lees ook