Capelle a/d IJssel


Politie-berichten

Graffiti
Capelle aan den IJssel - 13 april 1999 - Onbekenden hebben afgelopen dagen verschillende graffitileuzen aangebracht op muren van een school aan de Lijstersingel. Ook op de Capelseweg, in de tunnel ter hoogte van de Hoofdweg, werden eveneens leuzen aangetroffen. De muren worden opnieuw schoongemaakt. Een onderzoek naar de identiteit van de spuiters wordt ingesteld.

Openbare dronkenschap
Capelle aan den IJssel - 13 april 1999 - Een 32-jarige Capellenaar werd maandagavond rond zeven uur door agenten aangetroffen in de Blinkerttunnel. De man bleek zo dronken dat hij niet meer kon fietsen. De man werd door de hulpvaardige agenten thuis afgeleverd.

Rijden onder invloed
Capelle aan den IJssel - 12 april 1999 - Een 32-jarige Capelse automobiliste werd in de nacht van zondag op maandag rond een uur op de Wiekslag aangehouden nadat zij was betrapt tijdens het rijden met een flinke borrel op. Op het politiebureau werd het rijbewijs van de vrouw ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt. Na het opmaken van het proces-verbaal mocht de vrouw weer naar huis, maar wel lopend.

Diefstal auto
Capelle aan den IJssel - 12 april 1999 - Onbekenden hebben zaterdagavond, kort voor middernacht, vanaf een parkeerplaats aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel een groene Mazda 323 weggenomen. De zwaar gedupperde eigenaar, een 56-jarige Capellenaar, heeft inmiddels aangifte gedaan van deze diefstal.

Rijden onder invloed
Capelle aan den IJssel - 12 april 1999 - Een 29-jarige Capellenaar werd zaterdagochtend rond acht uur op de Jan de Geusrade aangehouden omdat de man onder invloed van alcohol in zijn auto reed. Op het politiebureau moest de man een blaastest ondergaan die uitwees dat de man teveel alcohol had genuttigd. Met een bekeuring van vierhonderd gulden kon de man het politiebureau enige tijd later weer verlaten.

Deel: ' Politiebericht Capelle a/d IJssel - 1993 '
Lees ook