Capelle a/d IJssel


Politie-berichten

Brand in woning
Capelle aan den IJssel - 20 april 1999 - In een woning aan de Vaalserberg brak in de nacht van maandag op dinsdag rond kwart voor een door nog onbekende oorzaak brand uit. De bewoners, een 33-jarige vrouw en een 36-jarige man, werden zelf wakker van de beginnende brand. De gealarmeerde brandweer wist de beide echtelieden via het achterbalkon in zekerheid te stellen evenals de twee katten. De beide slachtoffers werden voor onderzoek naar het Sint Franciscus Gasthuis gebracht waar zij werden onderzocht. Door de technische recherche wordt een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand.

Brand
Capelle aan den IJssel - 19 april 1999 - In een woning aan de Offenbachstraat in de wijk s Gravenland-Oost brak zondagavond rond kwart voor twaalf brand uit. De oorzaak was een brandende kaars die de bewoners vergeten waren uit te blazen. De bewoners die gealarmeerd werden door een brandalarm wisten samen met hun kinderen de woning te verlaten. De ouders gingen daarna de woning weer binnen om een start te maken met het blussen van de brand in afwachting van de brandweer. Hierbij kregen beide ouders, 34 en 36 jaar oud, rook binnen en moesten na komst van de brandweer en GGD door laatstgenomede dienst worden onderzocht. De brand was snel meester. De schade aan het interieur van de woning is aanzienlijk.

Jongen beroofd van bromscooter
Capelle aan den IJssel - 19 april 1999 - Vrijdagavond rond acht uur werd een op het Bermeinde op zijn bromscooter rijdende zeventienjarige jongen uit Capelle aan den IJssel plotseling de weg versperd door drie ongeveer veertienjarige knapen. Een van hen bedreigde het slachtoffer met een mes en een vuurwapen, terwijl een andere knaap een busje CS-gas pakte. Het lsachtoffer werd gesommeerd van zijn vervoermiddel af te stappen, waarop de drie berovers de bromscooter van hem afnamen en er vervolgens op wegreden.

Deel: ' Politiebericht Capelle a/d IJssel - 2023 '
Lees ook