Capelle a/d IJssel


Politie-berichten

Olie uit carter
Capelle aan den IJssel - 15 febrari 1999 - Een 28-jarige Capellenaar bemerkte zondagochtend toen hij met zij auto vanaf Het Steen weg wilde rijden dat er een plas olie onder zijn auto lag en dat het carter lek was. De man zou er voor zorgen dat alle olie opgeruimd werd, hetgeen inmiddels is gebeurd.

Rijden onder invloed
Capelle aan den IJssel - 15 febrari 1999 - Een 38-jarige Rotterdamse automobilist werd zondagochtend rond acht uur in de omgeving van het Kralingsplein aangehouden omdat de man onder invloed in zijn auto reed. De verdachte werd naar het bureau gebracht nadat hij eerst op straat een eerste blaastest had moeten afleggen. Op het bureau vond een tweede blaastest plaats die uitwees dat de man teveel had gedronken. Met een boete van 390 gulden kon de man het bureau verlaten.

Poging diefstal auto
Capelle aan den IJssel - 15 febrari 1999 - Een onbekend gebleven man heeft zondagavond rond kwart voor elf op het Vrouw Jacob Erf getracht een daar geparkeerd staande auto te stelen. De autokraker had inmiddels het linkerportier opengebroken, het stuurkolom vernield en het contactslot verbroken toen hij werd opgemerkt door een getuige. Hierna ging de man ervandoor zonder auto.

Dronken automobilist
Capelle aan den IJssel - 11 febrari 1999 - Een 29-jarige Capellenaar werd woensdagavond rond half negen op de Wilgenhoek aangehouden omdat de man met alcohol op in zijn auto reed. Op het politie werd een blaasproef afgenomen die uitwees dat de man ver boven het toegestane promillage van 0,5 zat. Een bekeuring van 900 gulden was het resultaat.

Auto gestolen
Capelle aan den IJssel - 11 febrari 1999 - Onbekenden hebben woensdagmiddag vanaf een parkeerplaats nabij het IJssellandziekenhuis aan de Prins Constantijnweg een personenauto gestolen. Op de parkeerplek werd door de 22-jarige gedupeerde Rotterdamse alleen nog het slot van het portier teruggevonden.

Deel: ' Politiebericht Capelle a/d IJssel - 2066 '
Lees ook