Capelle a/d IJssel


Politie-berichten

Motorrijder verongelukt
Capelle aan den IJssel - 27 april 1999 - Op de Meeuwensingel vond maandagavond om even na half acht een dodelijk verkeersongeval plaats. Een 44-jarige motorrijder raakte de macht over het stuur kwijt en botste tegen een paal. Het slachtoffer raakte zeer ernstig gewond. Hij werd nog door de GGD gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Brand
Capelle aan den IJssel - 26 april 1999 - Onbekenden hebben zondagavond rond half elf brand gesticht in een container aan de Beemsterhoek. Een matras welke in een vuilcontainer was gestopt, werd in brand gestoken waardoor de gehele van de flat onder de rook kwam te staan. de gealarmeerde brandweer wist het vuur snel te doven. Het duurde nog enige tijd voordat de rook uit de hal was verdwenen.

Babbeltruc
Capelle aan den IJssel - 26 april 1999 - Twee onbekende vrouwen hebben vrijdagavond rond half zeven middels een babbeltruc uit de woning van een 67-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel een trouwring en een bankpas afhandig gemaakt. De beide vrouwen belden bij haar aan en informeerden naar schilderijen en schilderlessen. Na het gesprek verlieten de vrouwen de woning, waarna het slachtoffer de diefstal bemerkte.

Aanrijding onder invloed
Capelle aan den IJssel - 26 april 1999 - Een 36-jarige automobilist uit Capelle aan den IJssel werd zaterdagavond rond vijf uur op de Kerklaan aangehouden omdat de man onder invloed van alcohol een aanrijding had veroorzaakt. De man kreeg het op de parkeerplaats met een medeweggebruiker aan de stok over een lege parkeerplek. De verdachte stapte daarop uit maar vergat dat de auto nog in de versnelling stond, waarna het voertuig zelfstandig doorreed en tegen enkele andere geparkeerde autos botste. Op het bureau bleek de man ook nog onder invloed van alcohol te verkeren. Met een bekeuring van zevenhonderd gulden mocht d eman het bureau weer verlaten.

Deel: ' Politiebericht Capelle a/d IJssel - 2082 '
Lees ook