Capelle a/d IJssel


Politie-berichten

Bejaarde man beroofd
Capelle aan den IJssel - 7 april 1999 - Een 87-jarige man uit Capelle aan den IJssel werd dinsdagmorgen rond half twaalf op de Baronie het slachtoffer van een beroving. Het slachtoffer werd door twee knapen van achteren benaderd, waarna een van hen de man van zijn bankpasje en tweehonderdvijftig gulden beroofde. Hierna renden de beide knapen weg. Een oplettende medewerker van een daar gevestigd bejaardenhuis wist een van de knapen, een 18-jarige Rotterdammer, in de kraag te grijpen en over te leveren aan de gealarmeerde politie. De andere dader is nog steeds spoorloos.

De politie van Capelle aan den IJssel is op zoek naar de andere dader van de beroving en naar mogelijke getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de afdeling recherche onder telefoonnummer 010-2740772.

Rijden onder invloed
Capelle aan den IJssel - 22 maart 1999 - Een 24-jarige automobilist uit Capelle aan den IJssel werd in de nacht van zondag op maandag op de Abram van Rijckevorselweg aangehouden omdat de man onder invloed in zijn auto had gereden. Op het politiebureau werd een blaasproef afgenomen. Met een bekeuring van zevenhonderd gulden op zak mocht de man na afloop het bureau verlaten. Ook een 24-jarige Krimpenaar overkwam hetzelfde. Ook hij werd tegen het eind van de nacht op de Abram van Rijckevorselweg aangehouden met drank op achter het stuur. Tegen deze bestuurder werd proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg een bekeuring van vierhonderd gulden uitgereikt.

Aanrijding
Capelle aan den IJssel - 22 maart 1999 - Een 23-jarige automobilist uit Ouderkerk aan den IJssel werd zondagmiddag door een onbekend gebleven automobilist op de C.G. Roosweg gesneden waardoor hij ter hoogte van de kruising met de Nieuwe Tiendweg moest uitwijken en daardoor tegen een wegafzetting reed. De auto van de man raakte beschadigd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De politie stelt een nader onderzoek in naar de identiteit van de onbekende automobilist.

Autoruiten ingeslagen
Capelle aan den IJssel - 22 maart 1999 - Onbekenden hebben zondagavond rond negen uur op het parkeerterrein van een restaurant aan de Capelseweg ruiten van twee geparkeerde autos ingeslagen. Hierna verdwenen de vernielers. De politie stelt een onderzoek in.

Deel: ' Politiebericht Capelle a/d IJssel - 2415 '
Lees ook