Capelle a/d IJssel


Politie-berichten

Verkeerscontrole
Capelle aan den IJssel - 14 december 1999 - In de aankomende tijd zal door de politie van district Oost streng gecontroleerd worden op juiste naleving van de desbetreffende verkeersregels op de laad- en loszone van de Kerklaan in Capelle aan den IJssel. Tijdens de vorige controles is gebleken dat automobilisten veelvuldig ongeoorloofd gebruik maken van deze laad- en losplaats door deze als parkeerplaats te gebruiken. In verband met de drukte rond de feestdagen, is het noodzakleijk dat vrachtwagens de ruimte houden om op deze laad- en losplaats te laden en te lossen.
Automobilisten die zich niet aan de verkeersregels houden, zullen dan ook worden beboet.

Drie bewoners voor behandeling naar ziekenhuis na inademen rook tijdens brand
Capelle aan den IJssel - 13 december 1999 - Drie bewoners van een woning aan het Maria Danneelserf moesten zaterdagmorgen voor behandeling naar het IJsselland Ziekenhuis worden vervoerd na het inademen van rook tijdens een brandje in de keuken van hun woning. Omwonenden hadden even na half acht de brandweer gealarmeerd, nadat zij rook uit de woning zagen komen. Tijdens onderzoek bleek dat een van de bewoners vrijdagavond iets op het vuur had laten staan dat was gaan smeulen, waardoor er al in de loop van de nacht in de woning een behoorlijke rookontwikkeling was ontstaan. De drie slapende bewoners hadden daar overigens niets van gemerkt. Na behandeling in het ziekenhuis konden zij in de loop van zaterdagmorgen weer naar hun woning terug. ook vier bewoners van belendende woningen moesten in verband met de rookontwikkeling voor korte tijd hun woningen verlaten. Zij werden voor die tijd opgevangen in het politiebureau van Capelle aan den IJssel.

Verduistering computers
Capelle aan den IJssel - 13 december 1999 - Een 22-jarige Rotterdamse werd vrijdagavond rond kwart over zeven aangehouden, nadat zij wa sbetrapt op het verduisteren van computers. De vrouw, die vanaf haar werk, aan de Essebaan, de apparatuur meenam, werd op heterdaad betrapt. Een nader onderzoek wordt ingesteld.

Aanrijding met gewonden
Capelle aan den IJssel - 13 december 1999 - Zaterdagnacht omstreeks drie uur raakte een 88-jarige inwoner van Capelle aan den IJssel gewond, nadat hij was aangereden door een 28-jarige scooterbestuurder, eveneens afkomstig uit Capelle aan den IJssel. De 88-jarige man verkeerde onder invloed en liep op de rijbaan van de Fluiterlaan. Bij de aanrijding raakte de 88-jarige man en de 17-jarige Capelse passagiere gewond. Beiden werden overgebracht naar het Dijkzigtziekenhuis.

verdachte van rijden onder invloed blijkt in het bezit van drugs Capelle aan den IJssel - 13 december 1999 - Zondagmorgen omstreeks half twaalf werd een 20-jarige Krimpenaar op de Couwenhoekseweg aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Nadat de man op het bureau een ademtest had afgelegd, bleek dat hij teveel alcohol had genuttigd. De man kreeg hiervoor een boete van f. 190,-. Tevens bleek na onderzoek dat de man in het bezit was van twee zakjes cocaine en een 18-tal XTC-pillen. De man kreeg hiervoor een afzonderlijk proces-verbaal.

Deel: ' Politiebericht Capelle a/d IJssel - 3302 '
Lees ook