Politiebericht Cuijk 2-08-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

HONKBALKNUPPELS GESTOLEN

Tussen dinsdag- en woensdagavond is ingebroken in een materialencontainer van een sportclub. Het slot van de container, die gelegen is aan de Sportlaan in Cuijk, werd geforceerd en vervolgens heeft men twintig aluminium honkbal- en softbalknuppels weggenomen. Schade enkele duizenden guldens.

BOTSING TUSSEN ECHTELIEDEN

Op de kruising Goespeelweg Volkelseweg in Wilbertoord kwam woensdagavond een fietsend echtpaar uit Mill met elkaar in botsing. De 58-jarige man wilde rechtsaf slaan, maar zijn 57-jarige echtgenote had dat niet in de gaten, waarop men tegen elkaar fietste. De vrouw raakte gewond en is in het ziekenhuis in Boxmeer behandeld voor letsel aan haar mond en een arm.

BEDREIGING MET NEPPISTOOL

De politie heeft woensdagavond op de Prinsenstal in Grave een 17-jarige jongen uit Uden aangehouden. De jongeman werd ervan verdacht even tevoren op de Oliestraat in Grave een 71-jarige inwoonster van Grave met een pistool te hebben bedreigd. De Udenaar verklaarde het wapen tijdens zijn vakantie in het buitenland te hebben gekocht. Hij ontkende de bedreiging. Het wapen, een namaakpistool, is ingenomen. De jongeman is na verhoor en proces-verbaal in vrijheid gesteld.

BONNEN VOOR GEEN AUTOGORDEL

Tijdens een verkeerscontrole op de Dorpsstraat in Wanroij en de Venrayseweg in Overloon zijn woensdagavond tien bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

AUTO IN BRAND

Afgelopen nacht hebben onbekenden op de Kuluutsheuvel in Overloon een personenauto in brand gestoken. De eigenaar van het voertuig werd wakker van een harde knal. Toen hij poolshoogte ging nemen, bleek dat zijn auto aan de linkervoorzijde in brand stond. Tevens zag een tweede familielid een man vluchten uit een andere auto. De eigenaar heeft de brand zelf geblust, de schade is nog niet bekend De politie onderzoekt wie de eigenaar is van het achtergelaten voertuig.

Deel: ' Politiebericht Cuijk '
Lees ook