Politiebericht Cuijk 26-07-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

OPENBARE DRONKENSCHAP (Boxmeer)

Woensdagavond is op de Steenstraat in zijn woonplaats Boxmeer een 35-jarigeman aangehouden terzake openbare dronkenschap. De man viel regelmatig mensen lastig. Bij het zien van de politie begon hij ook tegen hen te schelden. Met de man was geen land te bezeilen. Hij gedroeg zich zelfs bijzonder agressief en trachtte de politiemensen herhaaldelijk een kopstoot te geven. Hij is ingesloten.

POGING OVERVAL (Sint Agatha)

Woensdagavond rond kwart voor twaalf heeft een onbekend gebleven persoon op de Heerstraat in Sint Agatha geprobeerd twee fietsers te beroven. Een 48-jarige man uit Vianen en zijn 45-jarige vrouw fietsten over het fietspad ter hoogte van camping De Messemaker toen zij plotseling een met een bivakmuts gemaskerde man op het fietspad zagen staan. De vrouw kon de man ontwijken en hem voorbij rijden. De man moest stoppen en hoorde de man in het Engels om geld vragen. Het is niet bekend of de man gewapend was. De fietser bedacht zich geen moment, tilde het voorwiel van de fiets omhoog en duwde dit met volle kracht in de richting van de man. Hij zag vervolgens kans om weer op zijn fiets te springen en samen met zijn vrouw verder te fietsen.

SNELHEIDSCONTROLE (Rijkevoort)

Woensdagavond tussen 21.30 uur en 22.45 is er gecontroleerd op de St. Antonisweg in Rijkevoort. Tegen 8 bestuurders is proces-verbaal opgemaakt omdat ze snel- ler reden dan de ter plaatse toegestane maximum snelheid van 80 km/u. De hoogste gemeten snelheid bedroeg 129 km/u.

Deel: ' Politiebericht Cuijk '
Lees ook