Maandag 4 Oktober

RAMKRAAK KLEDINGWINKEL UDEN

Afgelopen nacht hebben onbekenden een ramkraak gepleegd op een kledingzaak aan het Brabantplein in Uden. Rond 03.15 uur reed een klein model auto achteruit door de winkelruit De daders gingen er vervolgens vandoor met een onbekende hoeveelheid kleding. De politie trof later in de struiken van het Mondriaanplein de rood/wit gekleurde slotpaal die normaal tussen de beide pleinen staat. Vermoedelijk hebben de daders de slotpaal uit de grond getrokken. Na de kraak zijn de daders weggereden in de richting van de Pastoor Spieringsstraat.

AUTO WEG

In de nacht van zondag op maandag verdween vanaf Hofstukken in Uden een grijze personenauto, merk Opel Corsa, kenteken ND-60-JV. De auto werd vanmorgen teruggevonden op Standerd in Uden. De voorruit van het voertuig was vernield, alsmede alle sloten en het stuurhuis.

ZAKKENROLLEN

Vanmorgen is van drie marktbezoeksters de portemonnee gerold. Tijdens de warenmarkt in Uden ontfutselde een zakkenroller de portemonnees uit de tassen van de vrouwen. De aangeefsters zijn onder andere geld kwijt, pasjes en een rijbewijs.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1169 '
Lees ook