Vrijdag 22 Januari

GROTE ALCOHOLCONTROLE

Gisterenavond heeft de politie tijdens een grote alcoholcontrole een aantal mensen betrapt op het rijden onder invloed. In de Pastoor Spieringsstraat in Uden kregen 6 automobilisten een transactie, dan wel een dagvaarding vanwege het rijden onder invloed van alcohol. Op het Dobbelsteenplein in Mariaheide werden vier automobilisten betrapt op het rijden onder invloed. Twee mensen moesten hun rijbewijs inleveren, drie kregen een transactie van 700 gulden, vier automobilisten kregen een transactie van 390 gulden. De rest kreeg een dagvaarding. In totaal moesten 312 automobilisten een blaastest afleggen. Een 26-jarige Vegehelaar die zich met de controle in Mariaheide bemoeide en lastig was, kreeg een pproces-verbaal van 250 gulden.

RUIT VERNIELD

Vannacht is van een tweewielerzaak aan de Kerkstraat in Uden een winkelruit met een putdeksel ingegooid. Daarbij werd een in de zaak staande bromfiets beschadigd.

DIEFSTAL UIT AUTO

Uit een auto aan het Grootveld in Boekel is vannacht een radio-cdspeler en cd's gestolen. Aan de Eiment in Volkel is vannacht uit een auto ook een radio-cdspeler en cd's ontvreemd.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1201 '
Lees ook