Donderdag 26 Augustus

INBREKERS OP HETERDAAD BETRAPT

Een bewoner van een huis aan de Smientdonk in Veghel werd in de nacht van dinsdag op woensdag wakker van gestommel in zijn huis. Toen hij poolshoogte ging nemen kwam hij in de woonkamer oog in oog te staan met een onbekende man. De inbreker nam daarop de benen en vluchtte weg op een fiets. Na onderzoek bleek dat de onbekende een aantal kasten had doorzocht. De bewoner mist sleutels en twaalf zilveren messenleggers.

Thuiskomende bewoners van een huis aan de Stationstraat in Uden ontdekten woensdagavond dat er was ingebroken. Op dat moment liep de inbreker op de eerste verdieping van het huis. Ook hij nam de benen nadat hij bemerkte dat hij ontdekt was. Het signalement van de inbreker, die door de bewoner nog is gezien, was blanke man, ong. 1.75 m. lang, mager postuur, blond/bruin krullend haar, rose trui en lichte broek, sprak met een plat Brabants accent. Uit de wonig wordt niets vermist. De dader kwam binnen na het vernielen van een ruit.

DIEFSTAL KENTEKENPLATEN

Op de Wachtendonk in Uden zijn woensdagavond van een geparkeerde auto de kentekenplaten gestolen. Het betrof het kenteken VP-FV-70.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1217 '
Lees ook