Dinsdag 12 Januari

MEISJE GEWOND BIJ AANRIJDING

Maandagmiddag is op de kruising Molentiend - Hoogven - Heuvelberg in Erp een 16-jarig meisje uit Gemert bij een aanrijdign gewond geraakt. Het meisje werd op haar bromfiets aangereden door de Franse bestuurder van een trekker met oplegger die op de kruising rechtsaf sloeg en daarbij het meisje, dat rechts naast hem reed, geen vrije doorgang verleende. Het slachtoffer had na de aanrijding wonder boven wonder alleen lichte hoofdpijn en een pijnlijke knie, haar bromfiets werd door de vrachtauto nagenoeg geheel verpletterd.

SNELHEIDSCONTROLE

De politie heeft maandagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur op de Karperdijk in Uden 58 hardrijders op de bon geslingerd. Er passeerden 71 voertuigen; de snelste reed 107 km. per uur.

ZONNEBRIL EN C.D.SPELER WEG

Uit een auto die geparkeerd stond op de Rentmeesterhoef in Uden is afgelopen nacht een c.d.speler en een zonnebril gestolen. Schade f.750,--. Van de auto werd een ruitje ingeslagen.

DIEFSTAL SPORTTAS

Maandagavond is uit een fietstas een sporttas met inhoud gestolen. De fiets stond bij een sporthal aan de Germenzeel in Uden. De eigenaar mist een rugzak, een trainingspak en sportschoenen.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1243 '
Lees ook