Woensdag 17 Februari

AUTO-INBRAAK, VEGHEL

Dinsdag is op het parkeerterrein bij het Prins Willem Alexandersportpark ingebroken in een auto. Na het vernielen van een ruit is de autoradio gestolen.

ONVERANTWOORD WEGGEDRAG, UDEN/LANDERD

De politie van Uden heeft dinsdagavond rond 22.30 uur op de Palmweg in Landerd een 23-jarige automobilist uit Tuil aangehouden. De man reed kort daarvoor met een snelheid van rond de 100 km/u binnen de bebouwde kom van Uden en raasde met zo'n 140 km/u over tachtig kilometerwegen buiten de bebouwde kom. Hij negeerde op een kruising bij Bitswijk in Uden het rode licht. De auto is voor technisch onderzoek inbeslaggenomen.

BEROOFD TIJDENS PINNEN, UDEN

Een veertienjarige jongen uit Uden is door een met een carnavalsmasker vermomde man gedwongen tot de afgifte van geld dat hij bij een bak aan de Misse te Uden uit een pinautomaat had gehaald. De jongen pinde rond middernacht aldaar een geldbedrag van enkele tientjes toen de man het geld onder bedreiging met geweld opeiste. De man droeg een soort van doodskopmasker over een gedeelte van zijn gezicht (neus/mond). Hij had bovendien een muts op het hoofd. Nadat de jongen hem het geld had overhandigd vluchtte de man weg

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1252 '
Lees ook