Woensdag 25 Augustus

FIETS TEGEN PAALTJE

Op de Oosterheidestraat in Odiliapeel is dinsdagmiddag een 70-jarige man uit Uden door onbekende oorzaak tegen een paaltje gereden waarbij hij licht gewond raakte. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Veghel vervoerd voor nader onderzoek.

MET ALCOHOL OP DE BROMFIETS

Woensdag rond 01.00 uur is op de Dennenmark in Boekel een 17-jarige man uit Venhorst aangehouden die met drank op een bromfiets bestuurde. Hij was even tevoren samen met zijn passagiere gevallen. De 15-jarige duopassagiere uit Boekel is met onbekend letsel naar het Elkerliekziekenhuis in Helmond gebracht.

BROMFIETS TEGEN VERKEERSZUIL

Op de Kastanjeweg in Uden is woensdagochtend een 81-jarige man uit Uden op een snorfiets tegen een verkeerszuil gereden. De man verloor plotseling de macht over het stuur. Hij is voor behandeling van enkele schaafwonden per ambulance naar het ziekenhuis in Veghel vervoerd.

SNELHEIDSCONTROLE, UDEN

Bij een snelheidscontrole op de Velmolenweg zijn woensdagmorgen tussen 10.00 en 11.15 uur 60 automobilisten bekeurd. In totaal passeerden 692 voertuigen de controlepost. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 92 km/u. Ter plaatse geldt een snelheidslimiet van 50 km/u.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1279 '
Lees ook