Zondag 10 Januari

INBRAAK WONING, VEGHEL

Vrijdagavond is ingebroken in een woning aan de Cederlaar in Veghel. Een deur aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. Enkele flessen sterke drank, Enkele sieraden en een geldbedrag werden gestolen.

INBRAAK WONINGEN, UDEN

Zaterdagmiddag is ingebroken in een tweetal woningen aan de Sieberg in Uden. De voordeur van de woningen werd opengebroken. De woningen werden doorzocht. Een GSM -telefoon, een aantal sieraden, een televisie, een videorecorder, een computer en sigaretten werden gestolen.

INBRAAK WONING, SCHAIJK

Zaterdagavond is ingebroken in een woning aan de Bolderik in Schaijk. Een raam van de woning werd opengebroken. De woning werd doorzocht. Een televisie, een videorecorder, twee draagbare computers, een rugzak, een draagbare telefoon en een rijbewijs werden gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN, UDEN

In de nacht van zaterdag op zondag is een 33-jarige vrouw uit Uden bekeurd omdat ze met een auto reed terwijl te veel gedronken had. De vrouw had meer dan drie keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol op. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd. Verder zal ze moeten deelnemen aan de cursus Educatieve Maatregel Alcohol en verkeer, die door haarzelf betaald moet worden. De controle vond plaats op de Helenastraat in Uden.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1348 '
Lees ook