Vrijdag 13 Augustus

INBRAAK OP CAMPING

In een stacaravan op een camping aan de Zeelandsedreef te Schaijk is afgelopen week ingebroken. Er worden een aantal antieke klokken vermist, alsmede een stereoset, wat sieraden, enkele flessen sterke drank en een aantal brillen vermist.

RIJDEN ONDER INVLOED

Op de Kerkstraat in Boekel is vannacht een 42-jarige Volkelaar betrapt op het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs werd ingenomen. Hij kreeg een transactie van 1300 gulden aangeboden.

INBRAAK WONING, AUTO GESTOLEN

In een huis aan de Kerkstraat in Zeeland is vannacht ingebroken. Er werd een paspoort, autopapieren, bankpasje en geld uit twee portemonnees weggenomen. De auto die buiten op de oprit stond werd ook ontvreemd. Het gaat om een splinternieuwe groene Mercedes A 170 CDI met het kenteken 81-DB-ZJ. Men kwam binnen door het openschuiven van een raam op de benedenverdieping.

MAN WEER LASTIG IN GEMEENTEHUIS

De man die gisteren een toegangsverbod voor het Udense gemeentehuis kreeg, is vanochtend op de stoep van het gemeentehuis door de politie aangehouden omdat hij weer binnen was geweest. Gisteren was de 23-jarige man uit Uden al aangehouden wegens lokaalvredebreuk en belediging, maar vanochtend was hij weer binnen geweest. Daar hij zich verzette bij zijn aanhouding, werd hij in de boeien geslagen en meegenomen naar het bureau.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1442 '
Lees ook