Woensdag 24 Februari

MAXIMUM SNELHEIDSCONTROLES, UDEN / ERP

Bij een snelheidscontrole op de Hoevenseweg zijn dinsdag tussen 08.30 en 11.00 uur in totaal 92 automobilisten bekeurd die te hard reden. De politie controleerde daarbij de snelheid van 395 voertuigen. Ter plaatse geldt een snelheidslimiet van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 107 km/u.

Tussen 13.30. en-15.00 uur werden op de Bosscheweg nog eens 33 hardrijders gefotografeerd. Op deze 80 km-weg werd als hoogste snelheid 118 km/u gemeten.

VERKEERSCONTROLE, VEGHEL

De politie heeft dinsdagavond bij een verkeerscontrole op het Middegaal 13 automobilisten bekeurd. Elf van hen kregen een proces verbaal vanwege defecte of onjuist voeren van verlichting. Twee anderen kregen een bekeuring vanwege een technisch mankement aan de auto.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, UDEN

Een 34-jarige automobilist uit Uden heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een boete van F 390.= gekregen. De man bleek bij een alcoholcontrole te veel gedronken te hebben.

EENZIJDIG VERKEERSONGEVAL, SCHAIJK

Een 41-jarige automobilist uit Cuijk is woensdagmorgen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Rijksweg N324 onder Schaijk. Het slachtoffer raakte omstreeks 05.00 uur door onbekende oorzaak met de auto van de weg en botste tegen een boom. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het Sint Annaziekenhuis in Oss. De auto raakte total loss.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1462 '
Lees ook