Dinsdag 16 Maart

MAN BEKENT GROOT AANTAL AUTO-INBRAKEN

De 18-jarige Veghelaar die op zondag 28 februari j.l. op heterdaad werd betrapt bij een inbraak in een auto op de Secr.de Visserstraat in Veghel heeft inmiddels 26 feiten bekend. De man verklaarde tegenover de politie in de periode van 1 januari 1999 tot het moment van aanhouding 22 auto's in Veghel te hebben opengebroken. Daarnaast bekende de man drie autodiefstallen en een diefstal van twee fietsen uit een onafgesloten schuur. Van de buit is het meerendeel niet teruggevonden; op dit moment heeft de politie acht autoradio's aan het bureau. Deze radio's zijn achterhaald bij drie helers, die nog nader door de politie worden verhoord. De opbrengst van de overige gestolen goederen is vermoedelijk opgegaan aan het gebruik van verdovende middelen. De gedupeerde aangevers krijgen allen nog bericht van de politie.

SNELHEIDSCONTROLE

Op de Rondweg in Uden heeft de politie maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur gecontroleerd op snelheid. Van de 1000 gepasseerde voertuigen reden er 150 bestuurders te hard. De snelste reed 138 km. per uur

MAN AANGEHOUDEN VOOR INBRAAK AUTO

De politie heeft maandagavond op de Noordkade in Veghel een 41-jarige inwoner van Erp aangehouden. De man wordt ervan verdacht even tevoren een ruit te hebben vernield van een touringcar. De Erpenaar is ingesloten en wordt momenteel verhoord. Het is nog niet duidelijk of hij iets uit de bus gestolen heeft.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1504 '
Lees ook