Donderdag 15 Juli

SNELHEIDSCONTROLE

Op de Industrielaan in Uden heeft de politie woensdagmiddag tussen 12.30 en 15.30 uur op snelheid gecontroleerd. Er reden 150 bestuurders te hard. De snelste reed 88 km. per uur.

MAN VINDT GESTOLEN JETSKI TERUG

Een inwoner van Vught vond woensdagavond bij een meertje aan de Tolstraat in Schaijk zijn gestolen jetski en twee bijbehorende pakken terug. De jetski was op dat moment in gebruik bij een 23-jarige Udenaar. Nadat de Vughtenaar de politie geïnformeerd had, is de man uit Uden aangehouden. In een eerste verhoor verklaarde de verdachte de jetski voor f.2.000,-- te hebben gekocht van een onbekende. Hij is overgedragen aan de politiecollega's in Vught die het onderzoek verder doen. Het vaartuig, dat een waarde heeft van ruim f.8.000,--, was op een juli gestolen uit de garage van de Vughtenaar. Daarvoor hadden de dieven eerst de auto van de man weggegesleept die ovor de garage geparkeerd stond.

AUTO GESTOLEN

Woensdagmiddag is op de Pastoor Spieringsstraat in Uden een Volkswagen transporter gestolen. De rode bestelbus had het kenteken VL-10-FR. De waarde is niet bekend.

ONDER INVLOED

Op de Udenseweg is Zeeland heeft de politie de afgelopen nacht een 40-jarige automobilist uit Ravenstein aangehouden omdat hij onder invloed was. De man kreeg een rijverbod van een uur. Hij kreeg geen geldboete maar een proces-verbaal omdat hij al eerder is veroordeeld voor het rijden onder invloed.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1507 '
Lees ook