Vrijdag 10 September

KINDERWAGENS GESTOLEN

Donderdagmiddag zijn bij een winkel aan het Heilig Hartplein in Veghel twee kinderwagens gestolen. De buggy's stonden bevestigd aan een ketting uitgestald voor de winkel. Een getuige zag dat een onbekende man twee buggy's inlaadde in een gereed staande auto waar een tweede man achter het stuur zat. Het tweetal reed daarna weg in onbekende richting in de auto, een roodbruine Volkswagen Golf, oud model. Na onderzoek bleek dat de ketting was doorgeknipt. Schade f.1250,--.

AUTO GESTOLEN

Vanaf een oprit bij een woning aan de Reestraat in Volkel is donderdagavond een grijze Volkswagen Golf gestolen, kenteken PS-VD-25. Waarde niet bekend.

BROMFIETSER VERLIEST BIER

De politie heeft rond middernacht op de Belgenlaan in Uden een 26-jarige bromfietser uit Zeeland aangehouden. De man trok de aandacht van de agenten omdat hij zonder helm en zonder verlichting reed. Toen de man zich ontdekt voelde ging hij er vandoor, daarbij verloor hij twee treetjes bier die hij op de treeplank van zijn bromfiets vervoerde. Een van de treetjes kwam onder de surveillanceauto terecht waardoor het wieldeksel van een voorwiel schade opliep. Na aanhouding bleek dat de man teveel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een proces-verbaal.

Later in de nacht werd op de Rijksweg N265 in Uden een 44-jarige automobilist uit Veghel aangehouden voor hetzelfde vergrijp. Hij kreeg ook een verbaal en een rijverbod van tien uur Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1562 '
Lees ook