Zondag 11 Juli

PAN OP VUUR

Zaterdagmiddag heeft de brandweer de achterdeur van een woning aan de Koekoeksdonk te veghel moeten forceren omdat er een pan op het vuur stond die voor hevige rookontwikkeling zorgde. De bejaarde bewoonster was niet thuis, haar hondje wel. De schade bleef beperkt.

AUTO GESTOLEN

Zaterdagmiddag is aan vanaf een parkeerplaats bij een recreatieplas aan de Zeelandsedijk in Volkel een blauwe Opel Corsa met het kenteken HF-GL-40 weggenomen.

FIETSENDIEVEN BETRAPT

Vannacht heeft de politie twee Udenaren aangehouden omdat ze op een gestolen fiets reden. Op de Violierstraat zag de politie de twee zich verdacht ophouden, een van de twee fietste weg op een fiets die eerder in het centrum van Uden was gestolen. De twee 18-jarige Udenaren werden op het bureau verhoord. Proces-verbaal is opgemaakt.

DRIE VANDALEN AANGEHOUDEN

Vannacht heeft de politie drie Udenaren aangehouden die bezig waren met het vernielen van fietsen bij het busstation aan de Leeuweriksweg. De drie, allen 16 jaar oud, trapten tegen fietsen en gooiden deze om. Een getuige zag dat en waarschuwde de politie. Twee fietsen werden gehele vernield. Het drietal werd ingesloten.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN

Vrijdagavond zijn in Veghel twee mannen aangehouden omdat zij ervan werden verdacht in een drogisterij aan de Wiekslag twee flacons after-shave te hebben gestolen en in een schoenenzaak aan de Hoofdstraat een paar schoenen. Het gaat om een 33-jarige man uit Uden en een 32-jarige plaatsgenoot.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1566 '
Lees ook