Zondag 16 Mei

SCHRAMMEN EN BULTEN NA AANRIJDING

Een 64-jarige Udenaar verleende vrijdagavond op de kruising Land van Ravensteinstraat - Herpenstraat in Uden geen voorrang aan een 47-jarige plaatsgenote die met haar auto over de Land van Ravensteinstraat reed. Na de aanrijding botste de vrouw met haar auto tegen een lantaarnpaal. Het slachtoffer, haar 13-jarige dochter en zoon van 10 jaar die bij haar in de auto zaten, werden alle drie overgebracht naart het ziekenhuis. De vrouw had nekklachten, de kinderen schrammen en bulten. De Udenaar kwam met de schrik vrij.

AUTO WEG

Op de Nieuwe Markt in Uden is vrijdagavond een witte Volkswagen bestelbus gestolen, kenteken VD-RB-16. Waarde f.20.000,--.

INBRAAK IN CAFETARIA

In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een cafetaria aan het Lieve Vrouwenplein in Uden. Na het vernielen van een deur nam de dader een onbekende hoeveelheid sigaretten weg.

PAS GEBOREN VEULEN GESTOLEN

De eigenaar van een merrie trof zaterdagmorgen in een wei aan de Heihorst in Zeeland bij het paard alleen nog een nageboorte aan. Vermoedelijk is haar veulen kort na de geboorte gestolen. De drachtige shetlandpony was vrijdagavond laat nog door de eigenaar gecontroleerd. Waarde van het veulen ongeveer f.200,--.

ONDER INVLOED

Tegen een 40-jarige automobilist uit Veghel is in de nacht van zaterdag op zondag proces-verbaal opgemaakt. De man werd aangehouden op de Distellaar in Veghel omdat hij onder invloed reed. De man kreeg tevens een rijverbod van zes uur.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1578 '
Lees ook