Woensdag 30 Juni

VERDACHTEN AANGEHOUDEN

N.a.v. ongeregeldheden in de Beukenlaan in Odiliapeel heeft de politie in de nacht van dinsdag op woensdag twee mannen aangehouden op verdenking van vernieling. Enkele personen gooiden op de Beukenlaan een aantal vuilcontainers en glascontainers om. Een container werd in brand gestoken. De politie heeft later in de nacht twee verdachten aangehouden. Een 20 jarige inwoner uit Volkel en een 23 jarige inwoner uit Odiliapeel zijn ingesloten. De mannen hebben inmiddels bekend onder invloed van alcohol de vernielingen te hebben gepleegd.

INBREKER AANGEHOUDEN

De politie heeft dinsdagavond rond 00.00 uur een 23 jarige inwoner van Uden aangehouden op verdenking van inbraak. De politie reageerde op een alarmmelding vanuit een pand aan de Volkelseweg in Uden. Daar zagen zij dat van het pand een ruit vernield was. Tijdens een zoektocht in het gebouw troffen zij onder een bureau de verdachte aan. Twee vertrekken van het pand bleken doorzocht te zijn. De man is aangehouden en ingesloten.

ALCOHOL

Een 37 jarige inwoner van Gemert is dinsdagavond bekeurd wegens het rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Leo v.d. Weijdenstraat in Veghel. Na de ademanalye kreeg hij een proces-verbaal en een rijverbod van 7 uren.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Nieuwedijk in Odiliapeel is de snelheid gecontroleerd van 718 passerende voertuigen. 120 bestuurders reden te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 134 km/u. waar 80 km/u. is toegestaan.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1595 '
Lees ook