Dinsdag 23 Maart

TE DIEP IN HET GLAASJE

De politie heeft afgelopen nacht op de Populierlaan in Veghel een 36-jarige man uit die plaats aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol reed. De man kreeg een rijverbod van twaalf uur en een proces-verbaal omdat hij in eerste instantie een valse naam opgaf. Bovendien bleek dat de verdachte geen rijbewijs bezat.

INBRAAK IN DORPSHUIS

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een dorpshuis aan de Pastoor Clercxstraat in Zijtaart. Uit diverse ruimtes zijn onder andere een televisie, een stereorecorder en een geldkistje met klein geld weggenomen. Ook verdween een hoeveelheid bier, sterke drank, frisdrank en snoep. Van het dorpshuis was een raam vernield.

BOUWMATERIALEN WEG

Bij een inbraak afgelopen nacht in een woning aan de Losplaats in Uden zijn enkele bouwmaterialen gestolen. Nadat de dader een deur verbroken had ging hij er vandoor met een kachel, een krachtkabel, verf en behang.

MAN BEROOFD

Een 33-jarige Veghelaar is maandagavond op de Distellaar in Veghel rond 21.30 uur beroofd van ongeveer f.80,--. De man fietste ter hoogte van de Espelaar toen twee onbekende jongens hem aanspraken, vervolgens de portemonnee uit de broekzak van de man haalden en er vandoor gingen. Signalement van de jongens dader 1 had een donkere huidskleur, 1.80 m. lang, slank postuur, had een fles drank bij zich dader 2 was blank, droeg zijn haar in een staartje en had een snor, droeg een pet en was iets kleiner van lengte. Beide daders waren tussen de 15 en 20 jaar oud.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1595 '
Lees ook