Zondag 25 Juli

AUTOMOBILIST ONDER INVLOED (Uden)

Van vrijdag op zaterdag is op de Land van Ravensteinstraat in Uden een 25-jarige automobilist uit Hilvarenbeek betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van zeven uur.

INVALIDEWAGENTJE IN SLOOT (Volkel)

Vrijdagmiddag is een Helmonder (lft. Onbekend) met zijn invalidenwagen (brommobiel) op de Zeelandsedijk nabij de hoofdingang van de vliegbasis Volkel in een sloot terecht gekomen. De man lette even niet op en belandde met zijn voertuig in een droge sloot . Hij kwam tegen een betonnen duiker tot stilstand. Het slachtoffer liep hierbij een bloedende hoofdwond op en is per ambulance ter observatie naar het ziekenhuis in Veghel gebracht. De voorzijde van het invalidenvoertuig liep schade op.

VERNIELINGEN RUITEN (Uden)

Van vrijdag op zaterdag is van twee naast elkaar gelegen woningen aan de Heufkensweg in Uden een ruit ingegooid. In het ene geval betrof het een ruit van ongeveer 1.40 x 1.45 meter, in het andere geval een ruit van 50 x 50 centimeter. Het schadebedrag is onbekend.

FL.390,= BOETE VOOR ALCOHOLMISBRUIK (Schaijk + Uden)

Van zaterdag op zondag is op de Zeelandsedreef in Schaijk een 48-jarige automobilist uit Zeeland betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man kreeg een rijverbod en een geldboete van Fl. 390,=. --

Zondagmorgenvroeg is voor hetzelfde feit op de Sint Janstraat in Uden een 26-jarige automobilist uit Volkel bekeurd. Hij kreeg een rijverbod en een geldboete van Fl. 390,=.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1615 '
Lees ook