Zondag 21 Februari

SNELHEIDSCONTROLES (Zeeland en Uden)

Zaterdagmorgen tussen 09.00 uur en 10.30 uur zijn tijdens een snelheidscontrole op de Udenseweg in Zeeland 31 processen-verbaal opgemaakt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 93 km/u, terwijl maar 50 km/.u is toegestaan.

Tussen 11.00 uur en 12.30 uur is gecontroleerd op de Hoevenseweg in Uden. Van de 259 gepasseerde voertuigen bleken er 63 in overtreding. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km/u waar slechts 50 km/u is toegestaan.

ZAKKENROLLERIJ (Uden)

In een winkel aan de Markt in zijn woonplaats Uden is zaterdagmorgen uit de jaszak van een 37-jarige man een GSM telefoontoestel gerold.

WONINGINBRAAK (Uden)

Zaterdagavond is er ingebroken in een woning aan de Rooijsestraat in Uden. De ruit van de achterdeur van de woning bleek vernield. Uit de woning zijn onder meer de kleuren tv., videoapparatuur, een spelcomputer en tientallen CD's weggenomen.

OVERTREDING SLUITINGSTIJDSTIP (Boekel)

Tegen een 25-jarige horecaondernemer aan de Kerkstraat in Boekel is in de nacht van zaterdag op zondag proces-verbaal opgemaakt. Hij bleek ruim na het verplichte sluitingstijdstip nog een 15-tal klanten in zijn zaak te hebben.

DIEFSTAL VERKEERSBORDEN (Uden)

In de nacht van zaterdag op zondag zijn op de Kerkstraat in hun woonplaats Uden twee jongeren van 17 en 16 jaar aangehouden. Het tweetal kon na een melding van een getuige die het tweetal met verkeersborden onder arm had zien fietsen worden aangehouden.

AUTODIEFSTAL (Veghel)

Vanaf de Jan van Galenstraat in Veghel is in de nacht van zaterdag op zondag een personenauto van het merk Opel Kadett ontvreemd. De auto is zondagmorgen onbeheerd teruggevonden langs de Erpseweg in Veghel.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1771 '
Lees ook