Woensdag 6 Januari

POGING OVERVAL

Dinsdagavond trachtte een onbekende man een bewoner van een woning aan de Dorshout in Veghel te overvallen. Een onbekende belde rond 20.00 uur bij de woning aan. Toen de bewoner opendeed zag hij een man met bivakmuts bij de voordeur staan die direct geld eiste. De bewoner gooide daarop de deur dicht en belde de politie. De politie liet direct een speurhond ter plaatse komen wat helaas zonder resultaat bleef. De politie stelt een onderzoek in.

WINKELDIEFSTAL, 2 VERDACHTEN AANGEHOUDEN

De politie heeft dinsdagmiddag een 21 jarige inwoner van Velp (NB) en een 32 jarige inwoner van Mook aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Personeel van een winkel aan de Galerij in Uden zagen dat de mannen spullen in hun tas stopten en zonder afrekenen de winkel wilden verlaten. De mannen zijn buiten de winkel aangehouden door de politie. Een van hen bleek een geprepareerde tas bij zich te hebben waarin 19 pakjes scheermesjes zaten t.w.v. f. 13,95 per stuk. De gestolen spullen zijn inbeslaggenomen. De mannen zijn na verhoor met een proces-verbaal huiswaarts gestuurd.

RIJDEN ONDER INVLOED

Een 48 jarige inwoner van Veghel is in de nacht van dinsdag op woensdag bekeurd wegens het rijden onder invloed van alcohol. Hij werd gecontroleerd op de Burg. De Kuyperlaan in Veghel. Na de ademanalyse kreeg hij een rijverbod van rijverbod van 4 uren en een proces-verbaal.

DIEFSTAL AUTO

In de nacht van dinsdag op woensdag is in Veghel een auto gestolen. De auto, een Mercedes 250 TDI, kenteken VV-79-DF, stond geparkeerd op een parkeerterrein aan de Snipdonk in Veghel. Woensdagmiddag rond 12.30 uur is vanaf een parkeerterrein aan de Deken Snoecxstraat in Veghel een grijze Audi 80, kenteken GK-59-LR, gestolen.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1803 '
Lees ook