Dinsdag 22 Juni

OPSPORING VERZOCHT GAF DUIDELIJKHEID

De 24-jarige man die op 11 juni werd aangehouden als verdacht van het plegen van een ramkraak op een fotozaak in Veghel heeft bekend dat hij ook een ramkraak heeft gepleegd in Staphorst. Naar aanleiding van beelden die vorige week dinsdag van deze ramkraak in het programma Opsporing Verzocht werden vertoond herkenden rechercheurs in de Leijgraaf de aangehouden Pool. Tevens bekende de man een valse naam en een vals paspoort te hebben (op)gegeven. Na het vaststellen van de juiste idenitteit bleek dat de verdachte nog een voorwaardelijke straf tegoed had voor het plegen van een ramkraak in Rotterdam. Voor de overvallen in Veghel en in Staphorst heeft de verdachte, samen met zijn voortvluchtige companen, zeker acht auto's opengebroken.

CAMPER GESTOLEN

Maandag overdag is vanaf de Professor Oudstraat in Veghel een camper ontvreemd. Het voertuig stond geparkeerd op de oprit van een garagebox. Het betrof ene blauwe Merecedes, waarde niet bekend. Kenteken YP-14-TK.

AUTO-INBREKERS OVERLOPEN

Op de Boterbloem in Veghel zijn afgelopen nacht twee auto-inbrekers overlopen. Getuigen zagen midden op de straat een grijze Opel Kadett staan zonder inzittenden. Tevens zagen zij een portier openstaan van een geparkeerde auto. Kort daarop stapten twee onbekende mannen in de Kadett en reden weg naar de Julianastraat en vervolgens richting centrum Boekel. Uit de geparkeerde auto bleken later autopapieren en een versterker te zijn gestolen.

AUTO-INBRAAK

Een inwoner van Veghel ontdekte vanmorgen dat er was ingebroken in zijn auto. Uit de auto verdwenen twee geluidsboxen en een c.d.speler. Ook heeft de dader brand gesticht. Naast roetschade waren ook autopapieren verbrand. Na onderzoek bleek dat deze papieren vorige week vrijdag gestolen waren uit een auto die geparkeerd stond aan de Johan Frisostraat in Sint Oedenrode. Het vuur in de auto is vanzelf uitgegaan.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 1996 '
Lees ook