Zondag 31 Januari

WINKELDIEFSTAL, UDEN

Vrijdagmiddag is een 15-jarige jongen uit Uden aangehouden. De jongen had bij een winkel aan het Mondriaanplein in Uden twee pakjes sigaretten gestolen. De jongen is overgedragen aan het bureau HALT.

GLAASJE OP, UDEN

Vrijdagavond is een 58-jarige man uit Uden bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg naast een rijverbod een boete van FL. 390,-. De controle vond plaats op de Koopmanstraat in Uden.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, UDEN

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 29-jarige man uit Volkel aangehouden. Op de Markt in Uden beledigde hij twee politiemensen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

TE VEEL GEDRONKEN, VEGHEL

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 19-jarige man uit Veghel bekeurd. Hij reed, zonder helm, op een bromfiets terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod. Hij kan een flinke boet tegemoet zien.

STOKEN ZONDER VERGUNNING

Zaterdagmiddag is een 21-jarige man uit Uden bekeurd omdat hij aan het stoken was zonder vergunning. Hij was aan het stoken aan de Duifhuizerweg in Uden. In het vuur lag ook een hoeveelheid milieubelastend materiaal liggen.

Zaterdagmiddag is een 33-jarige man uit Heeswijk Dinther bekeurd omdat hij aan het stoken was zonder vergunning. De man had aan de Laverdonk in Heeswijk Dinther een zo'n groot vuur aangelegd dat bij de politie diverse meldingen binnen kwamen, dat er een schuur in brand stond. Zelfs de brandweer Veghel was voor deze brand uitgerukt.

TE VEEL GEDRONKEN, UDEN

In de nacht van zaterdag op zondag is een 21-jarige man uit Uden bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod. De man kan een aanzienlijke boete tegemoet zien. De controle vond plaats op de Kazernestraat in Uden.

DIEFSTAL AUTO, UDEN

Vanaf het Nonnenveld in Uden is in de nacht van zaterdag op zondag een paarse Opel Kadett GSI gestolen. Het kenteken van de auto is PP-FP-30.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 2057 '




Lees ook