Donderdag 21 Januari

INBREKER GEZOCHT

Afgelopen zaterdag is bij een inbraak in een woning aan de Heuvelstraat in Volkel een inbreker overlopen. Toen de bewoners thuis kwamen werden zij geconfronteerd met een onbekende man die zich in de woning bevond. Na ontdekking zette de inbreker het op een lopen met medenemen van enkele sieraden. De man was ongeveer 1.70 m, lang, Noord-Afrikaans uiterlijk, gekleed in een donkere spijkerbroek, een zwart leren jack en lichte trui.. Opvallend detail was dat de man een verband om zijn linkerduim had. Wie dit signalement iets zegt wordt uitgenodigd contact op te nemen met de politie, tel. 223223.

GEREEDSCHAP WEG

Een inwoner van Zijtaart heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van zijn gereedschap. In de nacht van dinsdag op woensdag verdween uit een werkplaats aan de Stirlingweg in Veghel een hoeveelheid persgereedschap, een slijptol, een boormachine en handgereedschap. Totale waarde ruim f.2.000,--.

RUITEN VERNIELD

Woensdagavond zijn er ruiten vernield van twee winkels aan de Zuiderpassage in Uden. Met stalen putdeksels werden de winkelruiten door onbekenden ingegooid. Schade nog niet bekend.

CARAVAN UITGEBRAND

Op een camping aan de Palmstraat in Schaijk is woensdagavond een caravan uitgebrand. Een buurtbewoner die het vuur ontdekte, heeft nog geprobeerd de brand te blussen doch dat kukte niet. Het vuur, dat iets na negenen uitbrak, is door de brandweer geblust. De oorzaak van de brand is niet duidelijk.

SIGARETTEN GESTOLEN

Onbekenden hebben afgelopen nacht een ruit ingegooid van een horecagelegenheid aan de Molenwieken in Veghel. Daarna ging men aan de haal met een onbekende hoeveelheid sigaretten. De politie, die zeer snel ter plaatse was, kon de daders niet meer achterhalen.

MAN ONWEL

Op het Burgerveld in Zeeland is woensdagavond een 82-jarige inwoner van die plaats onwel geworden. Na komst van GGD-personeel bleek de man te zijn overleden. Onderzoek leverde op dat de man een natuurlijke dood bleek te zijn gestorven.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 2076 '
Lees ook