Dinsdag 9 November

SNELHEIDSCONTROLE

De politie heeft maandagmorgen op de Klarinetstraat in Uden tussen 10.00 en 12.30 uur op snelheid gecontroleerd. Er reden 63 bestuurders te hard. De snelste reed 78 km. per uur. Later op de dag werd er gecontroleerd op de Van Duerenlaan in Uden. Ook daar was het raak. Tussen 15.00 en 17.00 uur werden ruim vijftig bestuurders gefotografeerd. Hier reed de snelste 73 km. per uur.

VOGELS GESTOLEN

In de nacht van maandag op dinsdag zijn uit een volière aan de Mortelkes in Erp enkele vogels gestolen. De eigenaar mist elf tropische vogels met een gezamenlijke waarde van bijna f.1.000,--. In het gaaswerk van het vogelverblijf was een gat geknipt.

BEJAARDE BEWOONSTERS DUPE VAN "LOODGIETER"

Maandag zijn twee bejaarde bewoonsters van huizen aan de Capellerhof in Volkel door een onbekende man bestolen. De man belde aan en deed zich voor als een loodgieter die naar de waterleiding kwam kijken. Terwijl de man de vrouwen in de badkamer aan het werk zetten zag hij kans om in beide woningen geld te stelen. Beide vrouwen missen enkele honderden guldens.

GELD WEG UIT KANTINE

Uit de kantine van een winkel aan de Markt in Uden is maandagmiddag geld gestolen. Van een medewerkster werd een portemonee gestolen met f.100,-- en een andere winkelbediende mist een mobiele telefoon

AANGIFTE MISHANDELING

Een 34-jarige inwoner van Heeswijk-Dinther deed bij de politie aangifte van mishandeling. In de nacht van zaterdag op zondag is de man op de Sint Janstraat in Uden door een onbekende in zijn gezicht geslagen. Hierdoor raakte het slachtoffer enige tijd bewusteloos. In het ziekenhuis werd later vastgesteld dat één oogkas van de man op twee plaatsen was gebroken. Bovendien liep hij gekneusde ribben op.

DIEFSTAL IN KLEEDKAMER

Maandagavond zijn twee sporters bestolen. Uit een kleedkamer van een sportcomplex aan de Boekelsedijk in Zeeland verdween van een jongen al zijn kleding (broek, sokken, ondergoed en schoenen.) Van een tweede sporter werd een trui en een sweater weggenomen.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 2107 '
Lees ook