Woensdag 27 Januari

SNELHEIDSCONTROLE, UDEN

Bij een snelheidscontrole op de Bronkhorstsingel in Uden zijn door de politie 32 overtredingen geconstateerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 km/u. Ter plaatse geldt een snelheidslimiet van 50 km/u. Ook kregen twee bromfietsers een bekeuring omdat zij te hard reden. In beide gevallen bedroeg de hoogte van de boete Fl. 180.= omdat zij 51 km/u reden.

WINKELDIEVEGGE, UDEN

Een 41-jarige inwoonster van Uden heeft dinsdag een boete gekregen van Fl. 240.=. De vrouw nam uit een winkel aan de Udense Passage enkele boeken en tijdschriften mee zonder deze te betalen. Zij werd hierbij betrapt door winkelpersoneel.

BROMFIETSER GEWOND, UDEN

Een 17-jarige bromfietser uit Uden is dinsdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de van Duerenlaan met Germenzeel. Het slachtoffer kreeg op deze kruising geen voorrang van een automobiliste die op de Van Duerenlaan reed. De jongeman is voor behandeling overgebracht naar het Sint Josephziekenhuis in Veghel.

ONDER INVLOED, VEGHEL

Een 67-jarige automobilist uit Veghel heeft een boete gekregen van Fl. 390.= omdat hij onder invloed van alcohol een auto bestuurde. De controle vond omstreeks 01.10 uur plaats op de Hoogstraat in zijn woonplaats.

WONINGINBRAAK, UDEN

Bij een woninginbraak aan de Wislaan in Uden zijn een kleurentelevisie en een videorecorder ontvreemd. De waarde van de apparatuur is niet bekend. De inbraak vond dinsdagavond/nacht plaats. De dader(s) kon(den) de woning binnendringen nadat eerst een toegangsdeur was geforceerd.

AUTODIEFSTAL, VEGHEL

Dinsdagavond/nacht is vanaf de Veulenweide in Veghel een blauwe Mercedes 190E personenauto ontvreemd. De auto is gekentekend GB-JZ-54.

FIETSER GEWOND, VEGHEL

Een 15-jarige fietser uit Mariaheide is woensdagmorgen gewond geraakt bij een verkeersongeval te Veghel. De jongen fietste over de Goordonksedijk en verleende op de kruising met de Wethouder Donkersweg geen voorrang aan een automobiliste die vanuit de richting Veghel kwam gereden. Het slachtoffer is met hoofdletsel overgebracht naar het Sint Josephziekenhuis in Veghel.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 2191 '
Lees ook