Zondag 21 Maart

AANHOUDINGEN IN VERBAND MET OPENBARE ORDE, UDEN

De politie van Uden heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de Kerkstraat drie personen aangehouden. Omstreeks 00.30 uur zagen surveillerende agenten dat een persoon op de openbare weg stond te urineren. Toen zij de man wilden verbaliseren wilde deze in eerste instantie zijn naam niet opgeven. Toen de politieagenten de man alsnog probeerden te bewegen zijn juist naam op te geven omdat hij anders aangehouden zou worden, belemmerde een 33-jarige man uit Erp de agenten hun werk te doen door tussen de verdachte en de agenten in te gaan staan. De man is hierop aangehouden, evenals de 38-jarige overtreder uit Nieuwegein die zijn naam niet meer wilde opgeven. Ook een35-jarige inwoner van Nieuwegein hinderde de politie bij haar werkzaamheden waarop ook deze werd aangehouden. Alle verdachten zijn na verhoor heengezonden.

AANHOUDING MISHANDELING, UDEN

De politie van Uden heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige inwoner van Uden aangehouden. Hij wordt er van verdacht een 32-jarige man uit Heeswijk Dinther te hebben mishandeld. Het slachtoffer zou tegen 04.00 uur op de Sint Jansstraat door de verdachte met een bierfles op het hoofd zijn gelagen. Hij is voor behandeling van zijn verwondingen overgebracht naar het Sint Josephziekenhuis te Veghel. De politie heeft de zaak in onderzoek.

GEWOND BIJ EENZIJDIG ONGEVAL, VEGHEL

Een 36-jarige automobiliste uit Schayk is zondagmorgen gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de Provincialeweg N265 onder Veghel. Het slachtoffer reed kort na 07.00 uur met haar auto in de richting van Veghel. Zij is door onbekende oorzaak vermoedelijk de macht over het stuur verloren en tegen een links van de weg staande boom gebotst. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het Sint Josephziekenhuis in Veghel. Haar auto raakte total loss.

ONDER INVLOED, UDEN

Een 23-jarige automobilist uit Veghel is zondagochtend door de politie bekeurd omdat hij onder invloed een auto bestuurde. De controle vond om 09.40 uur plaats op de Heinsbergenstraat in Uden. Hij kreeg een rijverbod van 2 uren.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 2202 '
Lees ook