Vrijdag 20 Augustus

DODE BIJ ONGEVAL OP N265

Vanmiddag even na 15.00 is een dode gevallen bij een verkeersongeval op de N265 ter hoogte van Sint Oedenrode. De man, waarvan de identiteit nog onbekend is, reed in een auto, die in een flauwe bocht op de verkeerde weghelft terechtkwam. Daar botste hij frontaal tegen een tegemoetkomende vrachtauto, bestuurd door een 30-jarige man uit Nijnsel. De auto sloeg over de kop, het slachtoffer moet op slag dood zijn geweest. De brandweer kwam ter plaatse. Om 16.00 uur werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

TWEE ZWAARGEWONDEN OP N266

Omstreeks 14.45 zijn vijf mensen gewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval op de N266 ter hoogte van Boerdonk. Een vrachtauto reed achter op een rij stilstaande of langzaam rijdende auto's en de aanhanger begon te scharen. De vrachtwagen raakte een auto, en vervolgens raakte deze auto een tegemoetkomende auto. Vier inzittenden van één auto werden gewond overgebracht naar het ziekenhuis, twee van hen, een man en een vrouw, raakten zwaar gewond. De vijfde gewonde viel in de tegemoetkomende auto. De auto's werden geheel vernield. De weg is tot 16.15 afgesloten geweest voor alle verkeer.

WEER RAMKRAAK IN BENZINESTATION

Vannacht hebben onbekenden voor meer dan tienduizend gulden aan rookwaren gestolen uit een benzinestation aan de Mgr. Borretweg te Reek. De voordeur werd tegen 2.30 uur geforceerd, de spullen werden in een auto geladen en binnen enkele minuten was men weer weg. Drie weken geleden was er een vrijwel identieke kraak in het station.

AUTO GESTOLEN

Vannacht heeft men vanaf de oprit van een woning aan de Gruunsel te Uden een zwarte Mercedes C200 met het kenteken LV-FP-72 gestolen. Via de gaatjesboormethode kwam men het huis binnen om daar de autosleutels te zoeken. In een andere woning aan de Gruunsel heeft men getracht met de gaatjesboormethode binnen te komen. De hendels met sloten van het klapraam verhinderde het kunnen openen van het raam.

KRATTENDIEVEN GEPAKT

Donderdagavond zijn in Boekel twee jongemannen aangehouden nadat ze even te voren bij een gemeenschapshuis aan het Sint Agathaplein twee lege kratten met flessen hadden weggehaald en dat in een supermarkt op hetzelfde plein hadden ingeleverd. De 15-jarige jongen werd ter plaatse aangehouden, een evenoude jongen uit Boekel later die avond in zijn woning.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 2426 '
Lees ook