Dinsdag 19 Januari

GLUURDER OP DAK

De politie heeft maandagavond wegens gluren een 29-jarige inwoner van Erp aangehouden. Na een melding dat er een man op het dak van het zwembad aan de Vlas en Graan in Veghel zou zitten, gingen surveillerende agenten een kijkje nemen. Ter plaatse zagen zij de verdachte op het dak zitten. Toen de man zich ontdekt voelde, liet hij zich op de grond zakken en nam de benen. Tijdens zijn vlucht gooide de Erpenaar enkele afzettingspalen om met de bedoeling de achtervolgende agent te laten vallen. Maar, wie een kuil graaft voor een ander........De verdachte kwam zelf ten val en kon door de sprintende agent worden aangehouden in het Steegje. De man bekende aan het bureau dat hij geprobeerd had via de koepels boven de dameskleedlokalen en het dak te gluren naar blote vrouwen. Ten tijde van het gluren was er een naturistenzwemuur.

BENZINE NIET AFGEREKEND

Een onbekend gebleven autobestuurder heeft maandagavond op de Provinciale Weg Zuid in Schaijk bij een pompstation getankt zonder te betalen. De man tankte voor ruim f.90,-- aan benzine en reed weg richting Nijmegen.

MAN ZWAAR GEWOND, AUTO IN STUKKEN

Maandagavond is op de Hogerandweg in Volkel een 21-jarige automobilist uit Volkel bij een aanrijding gewond geraakt. De man haalde met hoge snelheid enkele voertuigen in waarna hij de macht over het stuur verloor en in de berm belandde. Daarna schaafde hij langs een boom en kwam enkele meters verder tegen een volgende boom tot stilstand. Zijn auto brak bij deze manoeuvre in tweeen. De Volkelaar raakte zwaar gewond en is met inwendig letsel in het ziekenhuis in Veghel opgenomen alwaar hij is geopereerd.

ENKELE TIPS NA GETUIGENOPROEP

De politie heeft acht tips gekregen naar aanleiding van de getuigenoproep in verband met de verkrachting van een 17-jarig meisje. Het slachtoffer werd in de nacht van vrijdag op zaterdag door twee onbekende mannen mishandeld en verkracht in een brandgang aan de Neringstraat Oost in het centrum van Uden. De politie is vandaag aan de slag gegaan met enkele van deze tips die bruikbare informatie bevatten.

ONTUCHTPLEGER AANGEHOUDEN

Een 14-jarig meisje uit Uden heeft maandag bij de politie aangifte gedaan van ontucht. Het meisje is in de nacht van zaterdag op zondag in een toiletruimte van een horecagelegenheid aan de Markt in Uden onzedelijk betast door een 22-jarige plaatsgenoot. De man is vanmorgen aangehouden en in verzekering gesteld.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 2503 '
Lees ook