Vrijdag 30 Juli

FIETSER GEWOND BIJ AANRIJDING, VEGHEL

Een 48-jarige inwoner van Veghel is donderdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in zijn woonplaats. De man, die midden op de weg reed, botste rond 17.10 uur op De Populier tegen een auto die hem niet meer kon ontwijken. Het gevolg was een gebroken been voor de fietser, die hiervoor werd behandeld in het St. Josephziekenhuis.

GREEP IN KASSA, SCHAYK

De politie heeft donderdagavond in Schayk een 16-jarige campinggast aangehouden. De jongen heeft tegenover de politie bekend dat hij die avond in een onbewaakt moment een bedrag van enkele honderden guldens uit de kassa van de snackbar had gestolen. Bij onderzoek bleek dat hij het geld had verstopt in de caravan waarin hij verbleef. Hij is voor verhoor ingesloten.

GETUIGE VOORKOMT DIEFSTAL, VEGHEL

Een oplettende getuige heeft er in de nacht van donderdag op vrijdag voor gezorgd dat de buit van een auto-inbraak werd achtergelaten. Hij was getuige van een inbraak in een auto die op de Cederlaar geparkeerd stond en waarschuwde de politie. Kennelijk roken de daders onraad en kozen het hazenpad met achterlating van een kleurentelevisie die zij al uit een bestelbusje hadden gestolen. Om in de auto te komen had men een ruit vernield.

AUTO-INBRAAK, UDEN

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de Steenovenstraat te Uden. Na het vernielen van een ruitje werd het frontje van de autoradio gestolen.

BESTELAUTO GESTOLEN, VEGHEL

Op bedrijventerrein de Amert is afgelopen nacht een bestelauto ontvreemd. Om op het terrein te komen werd een gedeelte van een afrastering vernield, waarna een Mercedes bestelauto werd ontvreemd. Het voertuig is gekentekend VV-22-FG. De waarde ervan is niet bekend. De auto was leeg.

AUTO-INBRAAK, VEGHEL

Op de Cederlaar zijn in de nacht van donderdag op vrijdag een autoradio en enkele cd's uit een auto gestolen. Men verschafte zich de toegang door een ruit te vernielen.

SLACHTOFFER VERKEERSONGEVAL OVERLEDEN, UDEN

De 63-jarige wielrijder uit Uden die donderdagmiddag op de Birgittinessenstraat te Uden betrokken raakte bij een verkeersongeval, is vrijdagmorgen in het St. Josephziekenhuis in Veghel aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer werd donderdagmiddag rond 13.30 uur geschept door een achterop komende motor, toen hij op de Birgitinnissenstraat plotseling linksaf sloeg nabij de kruising met het Slotpad. De motorrijder kon de man niet meer ontwijken.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 2570 '
Lees ook