Zondag 20 Juni

INBRAAK AUTO'S, UDEN

Vrijdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan het Nonnenveld in Uden. Van de auto werd het canvas dak opengesneden. Een cd-speler, geluidsboxen en een zonnebril werden gestolen. Ook van een andere auto werd het canvas dak opengesneden. Uit deze auto die ook aan het Nonnenveld in Uden geparkeerd stond, werden de radio, een versterker, een jas en een zonnebril gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN, VEGHEL

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 47-jarige man uit Nijmegen bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod en een boete van fl. 390,-. De controle vond plaats op de van Diemenstraat in Veghel.

TE VEEL GEDRONKEN, UDEN

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 29-jarige man uit Brave bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod. Verder krijgt de man van de officier van justitie een boete van fl. 900,- opgelegd. De controle vond plaats op de Koopmanstraat in Uden.

CONTROLE AUTOGORDELS, VEGHEL

Zaterdag is op de Erpseweg in Veghel controle gehouden op het gebruik van autogordels. 42 bestuurders zijn bekeurd omdat ze de autogordel niet gebruikten, terwijl dat wel vereist was. Een bromfietser bleek geen helm te dragen.

MAN AANGEHOUDEN, SCHAIJK

Zaterdagmiddag kreeg de politie de melding, dat op de Zeelandsedreef in Schaijk een man zijn vrouw en kinderen bedreigde. De man bleek ook verschillende andere mensen die in zijn nabijheid kwamen te hebben bedreigen. De man is door de politie aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

MAN MISHANDELD, SCHAIJK

In de nacht van zaterdag op zondag is een 22-jarige man uit Oss mishandeld. De man reed op zijn snorfiets over de Palmstraat in Schaijk. Daar werd hij aangesproken door een onbekende man, die hem vervolgens in het gezicht sloeg. De onbekende man gooide de snorfiets van de Ossenaar op de rijbaan en rende zelf de bossen in. Het betrof een 30 tot 35 jarige man met kortzwart krullerig haar. De man sprak gebrekkig Duits/Engels.

AUTO'S UITGEBRAND

In de nacht van zaterdag op zondag is op de A50 onder Schaijk een auto uitgebrand. De 31-jarige bestuurder uit Uden bemerkte dat zijn auto in brand raakte en wist de auto nog op tijd te verlaten. De brandweer heeft de brand geblust.

Zondagochtend reed een 26-jarige vrouw uit Uden over de Mellesingel in Uden toen ze rook onder de motorkap zag komen. Toen ze de auto langs de weg stopte, bleek de auto in brand te staan. Door de brandweer is het vuur geblust.

BRANDJE, UDEN

Zondagochtend werd een brandje gemeld in een woning aan de Abdijlaan in Uden. In de woning was door kortsluiting brand ontstaan in een waterbed. Door de bandweer werd het vuur geblust. In de slaapkamer ontstond lichte schade.

Deel: ' Politiebericht De Leijgraaf - 2891 '
Lees ook